Bijzondere locaties Amsterdam

Unieke vergaderlocaties Amsterdam

Unieke vergaderlocaties Amsterdam

Op zoek naar unieke vergaderlocaties in Amsterdam waar u een bijeenkomst kunt organiseren? De Kleine Werf op het Prinseneiland is een ideale plek voor het organiseren van vergaderingen, presentaties, workshops, trainingen, brainstorm sessies en conferenties. Deze ruimte deed vroeger dienst als scheepswerf en is onlangs volledig gerenoveerd. Nu is het een van de meest unieke vergaderlocaties in Amsterdam waar u zelfs met uw boot kunt aanmeren.

Een van de meest unieke vergaderlocaties Amsterdam

Van alle unieke vergaderlocaties in Amsterdam is De Kleine Werf wel een van de meest bijzondere. De oude gerestaureerde scheepswerf op het karakteristieke Prinseneiland is een uitstekende plek om te vergaderen. U bevindt zich in 17e - eeuwse sferen met uiteraard alle comfort en moderne faciliteiten van deze tijd. U bent welkom met groepen variërend van 6 tot 26 personen. Voor meer informatie over unieke vergaderlocaties in Amsterdam kijkt u op www.dekleinewerf.nl.


Diverse mogelijkheden

De Kleine Werf is een van de meest unieke vergaderlocaties in Amsterdam. Wij doen er alles aan om het u optimaal naar uw zin te maken. Hoe groot is uw groep? Geen probleem. Wij bieden plaats aan groepen van 6 tot 26 personen en we richten het pand in naar uw wensen. Bovendien kunt u ook gebruik maken van onze cateringservice. De diverse mogelijkheden vindt u op onze website.

Contact

Alle informatie over onze unieke vergaderlocaties Amsterdam vindt u op onze website. Wilt u reserveren? Neem gerust contact op via 06 - 4303 3235 of stuur een mailtje naar info@dekleinewerf.nl


De Kleine Werf Amsterdam
Prinseneiland 6
1013 LR Amsterdam
Tel: 06 - 4303 3235
info@dekleinewerf.nl

Voor meer informatie zie ook:
Vergaderzalen Amsterdam, Vergaderruimte Amsterdam, Vergaderruimtes Amsterdam, Vergaderen in het centrum van Amsterdam, Vergaderlocatie Amsterdam, Vergaderlocaties Amsterdam, Locatie Amsterdam, Locaties Amsterdam, Bijzondere locaties Amsterdam