Bijzondere locaties Amsterdam

Vergaderen aan het water

Vergaderen aan het water Vergaderen aan het water op een van de mooiste plekjes van Amsterdam? De Kleine Werf op het Prinseneiland biedt u een zeer speciale locatie voor diverse soorten vergaderingen en bijeenkomsten. Voor groepen variërend van 6 tot 26 personen. U komt samen in een historisch pand van meer dan 200 jaar oud. Uiteraard met alle comfort en faciliteiten van deze tijd.

Vergaderen aan het water op een unieke locatie

Bij De Kleine Werf in Amsterdam kunt u vergaderen aan het water in een 17e-eeuwse scheepswerf. U kunt dus ook met de boot aanmeren. Het pand is onlangs helemaal gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken en faciliteiten. U vergadert in een grote sfeervolle ruimte die wij op verschillende manieren voor u kunnen inrichten. Met haar grote ramen met uitzicht op de Bickersgracht is De Kleine Werf een inspirerende omgeving waar ideeën tot rijping komen.


Onder het genot van een hapje & drankje

Tijdens uw vergadering aan het water verzorgen wij graag de catering. Wij werken met onze vaste cateraar Food For Thought. Zij zijn gevestigd naast De Kleine Werf en brengen alles naar binnen over het terras langs het water. Food For Thought verzorgt de broodjeslunch, uitgebreide lunch of een lunchbuffet.

Meer weten?

Meer informatie over onze vergaderruimte? Direct reserveren? Neem gerust contact op via 06 - 4303 3235 of stuur een mailtje naar info@dekleinewerf.nl.