Bijzondere locaties Amsterdam

Vergaderzaal huren Amsterdam

Vergaderzaal huren Amsterdam Wilt u een vergaderzaal huren Amsterdam? De Kleine Werf biedt u een unieke vergaderruimte op een unieke locatie in het oude centrum van Amsterdam. Hier kunt u terecht voor allerlei soorten vergaderingen, bijeenkomsten, conferenties, workshops, etc. De ruimte biedt plaats aan groepen variërend van 6 tot 26 personen en is te bereiken met de auto, via openbaar vervoer en zelfs met de boot.

Een vergaderzaal huren in Amsterdam op een unieke locatie

Bij De Kleine Werf kunt u een vergaderzaal huren in Amsterdam in een 17e-eeuwse scheepswerf. U kunt dus ook met de boot aanmeren. Het pand is onlangs helemaal gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken en faciliteiten. U vergadert in een grote sfeervolle ruimte die wij op verschillende manieren voor u kunnen inrichten. Met haar grote ramen met uitzicht op de Bickersgracht is De Kleine Werf een inspirerend omgeving waar ideeën tot rijping komen.


Laat ons uw catering verzorgen

Een vergaderzaal huren in Amsterdam bij De Kleine Werf? Dan verzorgen wij graag de catering. Wij werken met onze vaste cateraar Food For Thought. Zij zijn gevestigd naast De Kleine Werf en brengen alles naar binnen over het terras langs het water. Food For Thought verzorgt de broodjeslunch, uitgebreide lunch of een lunchbuffet. Op weinig locaties in Amsterdam zult u zich zo op uw gemak voelen als bij De Kleine Werf.

Meer weten?

Vergaderzaal huren in Amsterdam bij De Kleine Werf? Wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact op via 06 - 4303 3235 of stuur een mailtje naar info@dekleinewerf.nl


De Kleine Werf
Prinseneiland 6
1013 LR Amsterdam
Tel: 06 - 4303 3235
info@dekleinewerf.nl


Voor meer informatie zie ook:
Inspirerende vergaderlocaties, Kleine vergaderruimte Amsterdam, Vergaderruimte Amsterdam, Vergaderen in het centrum van Amsterdam, Vergaderruimtes Amsterdam, Vergaderlocatie Amsterdam, Vergaderlocaties Amsterdam, Locatie Amsterdam, Locaties Amsterdam, Bijzondere locaties Amsterdam, Unieke vergaderlocaties Amsterdam