home

 

unieke vergaderlocatie amsterdam

Eén van de meest unieke vergaderlocaties in Amsterdam

Vergaderlocatie De Kleine Werf is een kleine gerestaureerde, 250 jaar oude scheepswerf op het Prinseneiland, een unieke plek op de Westelijke Eilanden die verscholen liggen in hartje Amsterdam.

Door de authentieke omgeving en de industriële uitstraling is De Kleine Werf een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam. De vergaderruimte is ook geschikt als trainingsruimte, voor workshops, brainstormsessies of kleine productpresentaties.

Vergaderen aan het water in Amsterdam

In het voorjaar en de in de zomer is het heerlijk toeven aan het water op het terras tijdens de pauzes door en na afloop van de vergadering. Het is mogelijk met de boot naar De Kleine Werf te komen en bij ons terras aan de steiger aan te meren. Wat natuurlijk ook een bijzonder onderdeel van de bijeenkomst kan zijn, is om na het vergaderen, de training of brainstormsessie te worden opgehaald voor een tocht over de Amsterdamse grachten.

Inspirerende en unieke vergaderlocatie in Amsterdam

De Kleine Werf is een schitterende vergaderlocatie in centrum Amsterdam met openslaande deuren naar het terras en grote ramen met uitzicht op het karakteristieke Bickers- en Realeneiland. De 17e-eeuwse sfeer en de unieke vergaderplek in Amsterdam maken de Kleine Werf tot een inspirerende vergaderlocatie, waar je in alle rust kunt vergaderen of brainstormen.

uniek vergaderen in Amsterdam centrum

Tarieven vergaderlocatie en arrangementen

De vergaderruimte van 6 tot 26 personen is heel geschikt als trainingsruimte, voor brainstormsessies, workshops of kleine productpresentaties. Het vergaderarrangement wordt verzorgd door De Kleine Werf en bestaat uit onbeperkt koffie (cappucino of espresso), verschillende soorten thee, mineraal water, jus d’orange, cantuccini (Italiaans amandelkoekje), stroopwafeltjes, spekkoek, chocolade, goodies en een grote schaal met fruit.

Huurprijzen van de vergaderlocatie

€ 450,- 1 dagdeel
€ 550,- 2 dagdelen
€ 650,- 3 dagdelen

Lunch naar keuze

Assortiment broodjes vanaf € 4,95 tot € 5,50
Uitgebreide lunch assortiment broodjes met soep of een salade € 16,95
Lunchbuffet assortiment broodjes, soep, tortilla en een salade € 24,95

Huur presentatieruimte en recepties

€ 750,- 1 dagdeel
€ 1000,- 2 dagdelen

Alle tarieven zijn exclusief BTW

Vergaderarrangement

€ 12,50 per dagdeel
€ 15,00, 2 dagdelen
€ 17,50 3 dagdelen

Borrel

Borrel op nacalculatie, wijn € 21,- bier en frisdrank € 2,50
Borrel, nootjes en chips € 10,- per persoon
Assortiment borrelhapjes: lamsgehaktballetjes met yoghurt muntsaus, saté en mozzarella, tomaat met basilicum € 8,50 per persoon

Faciliteiten

Beamer € 95,- (u kunt ook zelf een beamer meenemen)
Flipover met papier en stiften € 20,-

Standaardvoorzieningen: projectiescherm, WIFI en een kleine keuken

Vergaderen en lunchen aan het water

In het voorjaar en in de zomer is het heerlijk lunchen op het terras of borrelen na afloop van de vergadering. Food for Thought, onze vaste cateraar is naast Vergaderzaal De Kleine Werf gevestigd, uw bestelling wordt op een door u bepaalde tijdstip over het terras langs het water door hen binnengebracht.

Lunch

Assortiment broodjes vanaf € 4,95 tot € 5,50
Uitgebreide lunch, assortiment broodjes met soep of een salade € 16,95
Lunchbuffet, assortiment broodjes, soep, tortilla en een salade € 24,95 per persoon

Borrel

Borrel op nacalculatie: wijn € 21,-, bier en frisdrank € 2,50
Borrel, nootjes en chips € 10,00 per persoon
Assortiment borrelhapjes: lamsgehaktballetjes met yoghurt muntsaus, saté en mozzarella met tomaat en basilicum € 8,50 per persoon

Diner per persoon

Voorgerechten € 12,50
Hoofdgerechten € 29,50
Nagerechten € 9,50
Cateringstaf en mastiekkosten € 95,-
Tot 20 personen vanaf 19:00 – 21:00 uur
Huur locatie € 550,-, koffie en thee € 7,50 per persoon

Food for Thought Company

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Vergaderruimte aan het water in een inspirerende omgeving, in één van de mooiste buurten van Amsterdam

De Kleine Werf is een kleine gerestaureerde, 200 jaar oude scheepswerf aan het water op het Prinseneiland in het centrum van Amsterdam.

Het Prinseneiland – dat deel uit maakt van de Westelijke Eilanden – is een unieke plek die verscholen ligt in hartje Amsterdam. De locatie is op loopafstand van het Centraal Station, de Jordaan, de Amsterdamse grachten en het Westergasfabriekterrein in het Westerpark.

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station, bus 18, 21 en 22 uitstappen bij de halte Buiten Oranjestraat.

Tramlijn 3 stopt op het Haarlemmerplein.

Te voet

Vanaf het Centraal Station 15 minuten lopen.

Auto parkeren

Squach Page, Ketelmakerstraat 6: van 07:00 tot 19:00 uur, € 10,- per dag

Parkeergarage Willemspoort op het Haarlemmerplein 24 uur per dag, parkeertarieven

Boot

Het is mogelijk met de boot, via de grachten naar Vergaderlocatie De Kleine Werf te komen en bij ons terras aan de steiger aan te leggen.

Vaartocht

Wat een bijzonder onderdeel van de bijeenkomst kan zijn, is om na een vergadering, training of brainstormsessie te worden opgehaald voor een tocht over de Amsterdamse grachten.

www.amsterdamboatevents.nl
www.cruisewithus.nl

Gidswandeling

Of een historische gidswandeling over de Westelijke Eilanden met Willem van der Horst.
http://gidswandeling.weebly.com/guided-tours.html

Geschiedenis Prinseneiland

De Kleine Werf is een gerestaureerde, 200 jaar oude scheepswerf op het Prinseneiland, in het oudste gedeelte van Amsterdam. Het Prinseneiland maakt deel uit van de Westelijke Eilanden, waartoe ook het Bickerseiland en het Realeneiland behoren. Deze eilanden hebben een prominente rol gespeeld in de ontwikkeling van Amsterdam tot wereldhandelscentrum in de Gouden Eeuw.

De oude scheepswerf op het Prinseneiland

Vóór 1600 bevond zich hier een stuk water dat diende als ‘Waal’, een afbakening van het IJ waar schepen aan in het water geslagen palen konden afmeren. Door de expanderende en florerende handel van Amsterdam was in die periode grote behoefte aan nieuwe stukken land voor houtopslag en pakhuizen. Hout was nodig voor de bouw van huizen en vooral voor scheepsbouw. Delen grond achter de ‘Waal’ werden drooggelegd. Er kwamen pakhuizen voor de opslag van teer, pek, ansjovis, zout en haring. Verder kwamen er houtopslagplaatsen, lijnbanen en vooral veel werven. Kleine en grote. In deze periode werd er in Amsterdam bijna een schip per dag gebouwd!

De Kleine Werf was tot aan het einde van de 18e eeuw een pakhuis, waarna het eerst een timmerwerkplaats werd en later een jachtwerf, gespecialiseerd in het bouwen van houten schepen. De laatste scheepsbouwer was Hoyte van Hoytema, die er van 1976 tot 2000 schepen bouwde en repareerde.
De eilanden oefenden niet alleen grote aantrekkingskracht uit op handelaren en timmerlieden, ook kunstenaars lieten zich al in de 19e eeuw door deze omgeving inspireren. Schilders zoals Breitner en Maks hadden er hun ateliers, en Jacob Olie fotografeerde als eerste de rauwe schoonheid van deze eilanden. De pakhuizen zijn inmiddels omgebouwd tot appartementen, maar de sfeer van het dorp in de stad is gebleven. Geen wonder dat in de lifestylebladen het eiland het ‘Montmartre aan het IJ’ wordt genoemd. Prinseneiland inspireert en stimuleert al 400 jaar mensen met een brede blik op de wereld. Het is een broedplaats voor handelaren, kunstenaars en vaklui. Creativiteit en ideeën krijgen hier vorm tussen oude scheepshellingen, zwanen en ganzenkoppels.

Offerte aanvragen

 

vergaderen aan het water
vergaderlocatie aan het water in amsterdam
unieke vergaderlocatie aan het water amsterdam


vergaderen industrieel


Informatie aanvragen