Ligging vergaderruimte

Vergaderlocatie in Amsterdam aan het water in één van de mooiste buurten van Amsterdam.

De Kleine Werf is een kleine gerestaureerde, 250 jaar oude scheepswerf aan het water, in het centrum van Amsterdam op het Prinseneiland waar je in alle rust kunt vergaderen. De vergaderlocatie ligt in een van de rustigste buurten in het centrum van Amsterdam. Dit prachtige eiland – dat deel uit maakt van de Westelijke Eilanden – en verscholen ligt in hartje Amsterdam is een unieke plek voor vergaderingen, trainingen en workshops en brainstormsessies.

Een goed bereikbare locatie voor vergaderingen, op loopafstand van het Centraal Station

De vergaderlocatie is op loopafstand van het Centraal Station, de Jordaan, de Amsterdamse grachten.Vanaf het Centraal Station is het slechts 15 minuten lopen naar De Kleine Werf. Het is ook mogelijk om met het openbaar vervoer naar de vergaderruimte komen, bus 18, 21 en 22 rijden richting Prinseneiland, uitstappen bij de halte van de Buiten Oranjestraat en dan is het nog 5 minuten lopen naar De Kleine Werf.

Vergaderen en parkeren vlakbij de locatie in het centrum van Amsterdam

Er is vlakbij parkeergelegenheid, bij Squash City, Ketelmakerstraat 6: van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 19:00 uur, € 20,- per dag. Vanaf de Ketelstraat is het 6 minuten lopen naar De Kleine Werf.
En Parkeergarage Willemspoort, op het Haarlemmerplein, Haarlemmer Houttuinen 549. Openingstijden 24 uur per dag 7 dagen per week. Standaard dagtarief. Vanaf het Haarlemmerplein 5 minuten lopen naar De Kleine Werf.

Houtuinen-549-amsterdam-parkeren

parkeren ketelmanstraat 6

Varen en vergaderen via de grachten van Amsterdam naar Prinseneiland

Het is mogelijk met de boot naar de vergaderlocatie te komen via de grachten en bij ons terras aan de steiger aan te leggen. Wat een bijzonder onderdeel van de bijeenkomst kan zijn, is om na een vergadering, training, workshop of brainstormsessie te worden opgehaald voor een tocht over de Amsterdamse grachten.